Mark III

Report reproducible errors for Mark III here.
Forum rules
If you require assistance with an issue that is NOT reproducible error then please do NOT post on this thread, use this thread instead.

Please see the Troubleshooting guide on our wiki.
Frequently Asked Questions can be found here.

Be sure to include all relevant details such as:
    0. Perform normal troubleshooting steps*
    1. Steps to reproduce the issue
    2. Expected results
    3. Actual results
    4. Operating System
    5. Default Language

To report and check if the error has produced an "Error Report.txt" file:
    Press Windows Key + R
    Type %appdata%\..\Roaming\LINKS\Logs and hit Enter
    Open the text file called "Error Report.txt" (If you don't see it you don't have to post the file.)
    Press Ctrl + A to select all, then Ctrl+C to copy.
    Go to http://pastebin.com/ and paste text under "New Paste"
    Under "Syntax Highlighting", select "C#"
    Click "Submit" button.
    Copy link / URL from your URL bar.
    Paste the link with your post.


*Troubleshooting Steps
    Restart App
    Look for error again
    Shutdown Machine, unplug power cord, hit power button, wait 30 sec, plug power back, hit power button
    Start App again
    Look for error again
    Uninstall the software, then reinstall it
    Look for error again
    Search the forum for similar error
    Report if error is reproducible


Thank you for the feedback. Please note that we may PM you to follow-up with you regarding that issue.
Boris01
EGG
Posts: 3
Joined: March 15th, 2020, 9:26 am

Re: Mark III

Postby Boris01 » December 9th, 2020, 4:29 am

swastikhkr12 wrote:
Boris01 wrote:Hey Folks,
It took me quite some time to solve my issue and I want to share my solution if anybody encounters this problem in the future. I dug a little and found version 3.0.1.22 on https://www.mega-voice-command.com/ and it works perfectly (No trail version message/10 Minutes trail).
You can download it from the attachment below(I've also included the jarvisWPF file, because it tends to bug from time to time and not download it wich results in an error). I hope that helps, have fun playing with jarvis! ;)

Edit: I forgot to mention that you can not update to the latest version wich is 3.0.1.27 as of today, Jarvis/Links will tell respond with "I am already up to date", but it works just fine. :)

Thank you Boris
It's working !
But I have a question that after degrading the version does the program lack some features?(I mean
are there any feature changes when we degrade from v3.0.1.27 to v3.0.1.22)


Hello swastikhkr12,
I am sorry to inform you that I can not confirm which exact features we miss out on when degrading the version, I assume that we miss out on certain things tho. Looking into the wiki here we can only track the beta version(v2.6.3.104) of the app.
According to this post by the administrator, you can get a full changelog if you dm him.


Return to “Mark III [Error Reporting]”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest