JARVIS help needed

For all your scripting needs. You can share bat/cmd/js/vba files here.
mujtaba
EGG
Posts: 2
Joined: March 29th, 2018, 12:02 am

JARVIS help needed

Postby mujtaba » March 29th, 2018, 12:44 am

HI,
I just saw one of the clips at youtube and wanted to know how much is it possible to have two voice nodes at the same time and how can we replicate what this guy has done

The link is https://www.youtube.com/watch?v=46iJXpDmtvE&t=168s
If you see from 0:55 onwards how do you get the same way jarvis starts and speaks ?
Assist any one ?!

Zunair
Site Admin
Posts: 2423
Joined: January 11th, 2014, 12:29 am

Re: RE: JARVIS help needed

Postby Zunair » March 29th, 2018, 6:21 am

mujtaba wrote:HI,
I just saw one of the clips at youtube and wanted to know how much is it possible to have two voice nodes at the same time and how can we replicate what this guy has done

The link is https://www.youtube.com/watch?v=46iJXpDmtvE&t=168s
If you see from 0:55 onwards how do you get the same way jarvis starts and speaks ?
Assist any one ?!
in each response you can put a voice name...
see if you can find that in change log on wiki...

Sent from my SM-G950U using Tapatalk

mujtaba
EGG
Posts: 2
Joined: March 29th, 2018, 12:02 am

Re: JARVIS help needed

Postby mujtaba » March 29th, 2018, 11:38 pm

I am a noob I am trying but it seems I cant get it to work or even make it recognize commands
when I speak it does not recognize either ...
Also what benifits do i get if I upgrade to mark 3 ???

I also need to know from where can i get facebook login and logout if i can get a script and a step by step guide ?
pls help

Zunair
Site Admin
Posts: 2423
Joined: January 11th, 2014, 12:29 am

Re: JARVIS help needed

Postby Zunair » March 30th, 2018, 7:22 am

http://jarvis.ai-dot.net/documentation/index.php/Troubleshooting#Set_Microphone_Level

see scripts threads, you may find some guides there.


Sent from my SM-G950U using Tapatalk

StormTree89
EGG
Posts: 5
Joined: April 1st, 2020, 12:51 am

Re: JARVIS help needed

Postby StormTree89 » April 1st, 2020, 12:55 am

Try turning your Microphone volume way down. I have mine set at 18%.

LINKS didn't understand my voice until I turned the microphone volume Down in Control Panel Settings.


Return to “Scripting”

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 2 guests