Search found 8 matches

by salmercker
June 30th, 2020, 12:54 pm
Forum: Scripting
Topic: SysAuto v2.1.43 (BETA) [Christmas Update]
Replies: 102
Views: 44023

Re: SysAuto v2.1.43 (BETA) [Christmas Update]

thanks danbrad. id be more then happy to be a tester for it.
by salmercker
April 26th, 2020, 3:20 am
Forum: Jarvis Usage
Topic: Just a noob question
Replies: 5
Views: 502

Re: Just a noob question

Ya ive been wondering the same thing
by salmercker
April 22nd, 2020, 9:43 pm
Forum: About Ai-Dot.net
Topic: Any Administrators or Moderators online
Replies: 12
Views: 2810

Re: Any Administrators or Moderators online

I was wondering why there aint been no responses. Is the links project dead now? specially since no updates coming anytime soon? Would love to know more about the databases, profiles, and the scripting. I know a little coding myself. What language is it coded in? I do know the forum here needs a goo...
by salmercker
April 22nd, 2020, 3:25 pm
Forum: Feature Request
Topic: Chatbot
Replies: 2
Views: 996

Re: Chatbot

I too would love the idea of jarvis being able to have chats. The chatbot feature would add to the database by quite a bit and allow him to learn alot faster also.
by salmercker
April 22nd, 2020, 3:10 pm
Forum: Scripting
Topic: SysAuto v2.1.43 (BETA) [Christmas Update]
Replies: 102
Views: 44023

Re: SysAuto v2.1.43 (BETA) [Christmas Update]

It's weird i got it to work 1 time out of 50 times. but can't seem to get it to load past 90%. All shortcuts are in the right place, all links appear to be right. It loads rainmeter perfectly. but when it goes to load links mark II or III it crashes.
Would love to check out v3.0
by salmercker
April 21st, 2020, 11:57 pm
Forum: General
Topic: Purchased an upgrade but didnt get it
Replies: 1
Views: 375

Re: Purchased an upgrade but didnt get it

solved
by salmercker
April 21st, 2020, 7:03 pm
Forum: Scripting
Topic: SysAuto v2.1.43 (BETA) [Christmas Update]
Replies: 102
Views: 44023

Re: SysAuto v2.1.43 (BETA) [Christmas Update]

Well i got to 80% and it crashed. Im running Windows 10 64bit.
As soon as it tries to load the graphical user interface is when it crashes
by salmercker
April 21st, 2020, 6:52 pm
Forum: General
Topic: Purchased an upgrade but didnt get it
Replies: 1
Views: 375

Purchased an upgrade but didnt get it

I purchased and upgrade to security level 02. It charged me 35 bucks, yet even tho i have cleared my cache, cookies, history everything it still says im only level 01. Something needs to get fixed or i am going to put a ticket in to get my money refunded!

Go to advanced search