Mark III

Report reproducible errors for Mark II here.
Forum rules
If you require assistance with an issue that is NOT reproducible error then please do NOT post on this thread, use this thread instead.

Please see the Troubleshooting guide on our wiki.
Frequently Asked Questions can be found here.

Be sure to include all relevant details such as:
    0. Perform normal troubleshooting steps*
    1. Steps to reproduce the issue
    2. Expected results
    3. Actual results
    4. Operating System
    5. Default Language

To report and check if the error has produced an "Error Report.txt" file:
    Press Windows Key + R
    Type %appdata%\..\Roaming\LINKS\Logs and hit Enter
    Open the text file called "Error Report.txt" (If you don't see it you don't have to post the file.)
    Press Ctrl + A to select all, then Ctrl+C to copy.
    Go to http://pastebin.com/ and paste text under "New Paste"
    Under "Syntax Highlighting", select "C#"
    Click "Submit" button.
    Copy link / URL from your URL bar.
    Paste the link with your post.


*Troubleshooting Steps
    Restart App
    Look for error again
    Shutdown Machine, unplug power cord, hit power button, wait 30 sec, plug power back, hit power button
    Start App again
    Look for error again
    Uninstall the software, then reinstall it
    Look for error again
    Search the forum for similar error
    Report if error is reproducible


Thank you for the feedback. Please note that we may PM you to follow-up with you regarding that issue.
tpiercefield
EGG
Posts: 2
Joined: February 4th, 2019, 5:16 am

Mark III

Postby tpiercefield » February 4th, 2019, 5:19 am

Downloaded Mark III on two machines (One in December, one in January),...didn't mess with the first one, just wanted to make sure I had it installed. Tried loading Mark III on the 2nd machine, and got the "10 min trial" notification. Same on the other machine.

Been talking to the dude that answers FB messages for awhile, and all he said was to post here.

So, I'm posting here.

I mean, it said free, but I'd pay for it if I had the option.....I just want Mark III :)

IHuman
EGG
Posts: 12
Joined: January 11th, 2019, 7:47 am

Re: Mark III

Postby IHuman » February 5th, 2019, 8:37 am


tpiercefield
EGG
Posts: 2
Joined: February 4th, 2019, 5:16 am

Re: Mark III

Postby tpiercefield » February 6th, 2019, 4:30 am

sqlserver...tried,...same

Zunair
Site Admin
Posts: 2413
Joined: January 11th, 2014, 12:29 am

Re: Mark III

Postby Zunair » February 10th, 2019, 9:10 pm

let me extend the trial time... lets hope it works ;)


Sent from my SM-G950U using Tapatalk


Return to “Mark III [Error Reporting]”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests