Loading Rainmeter and skins only when JARVIS is online

For all your scripting needs. You can share bat/cmd/js/vba files here.
moonspride
EGG
Posts: 6
Joined: June 10th, 2017, 1:26 am

Re: Loading Rainmeter and skins only when JARVIS is online

Postby moonspride » June 13th, 2017, 8:42 pm

nvm :D i've done it thx

vontdeux
EGG
Posts: 3
Joined: August 12th, 2017, 5:03 am

Re: Loading Rainmeter and skins only when JARVIS is online

Postby vontdeux » August 12th, 2017, 5:06 am

Hi, i just downloaded this awesome application an hour ago, is there a tutorial on how to do this step by step (run rainmeter as jarvis come online, or run rainmeter as i command it)

vontdeux
EGG
Posts: 3
Joined: August 12th, 2017, 5:03 am

Re: Loading Rainmeter and skins only when JARVIS is online

Postby vontdeux » August 12th, 2017, 6:36 am

when i tried this, i links told me "response on fail" twice, (copy pasted the exact same thing into xml)

is there something i did wrong?

Dalton
TADPOLE
Posts: 47
Joined: August 29th, 2015, 8:06 am

Re: Loading Rainmeter and skins only when JARVIS is online

Postby Dalton » September 1st, 2017, 8:21 am

It would help to know how and where you are entering the command. Are you loading it in shell, or social? what is the command and what is written as the response. You have a syntax error somewhere in your response.

ace
EGG
Posts: 11
Joined: April 30th, 2016, 1:25 am

Re: Loading Rainmeter and skins only when JARVIS is online

Postby ace » April 2nd, 2018, 9:26 am

HELP! it doesn't worked no matter how i tried. :cry:
Attachments
Screenshot (44).png
Screenshot (44).png (124.75 KiB) Viewed 785 times

danbrad
EGG
Posts: 13
Joined: October 7th, 2018, 11:27 am

Re: Loading Rainmeter and skins only when JARVIS is online

Postby danbrad » October 12th, 2018, 7:03 pm

Hi, Can someone please upload a screenshot showing what this should look like as above picture as whenever i copy and paste all i get is response on fail and am at a loss.
Kind regards
Dan

Zunair
Site Admin
Posts: 2413
Joined: January 11th, 2014, 12:29 am

Re: Loading Rainmeter and skins only when JARVIS is online

Postby Zunair » October 13th, 2018, 11:29 am

make sure rainmeter path is in PATH variable or use the full path...

Sent from my SM-G950U using Tapatalk

danbrad
EGG
Posts: 13
Joined: October 7th, 2018, 11:27 am

Re: Loading Rainmeter and skins only when JARVIS is online

Postby danbrad » October 13th, 2018, 7:57 pm

Hi zunair, thanks for the quick reply. This is very new to me. I would appreciate an example as i do not know where to place it.
Thanks in advance
Dan

danbrad
EGG
Posts: 13
Joined: October 7th, 2018, 11:27 am

Re: Loading Rainmeter and skins only when JARVIS is online

Postby danbrad » October 13th, 2018, 8:35 pm

Thanks, I have figured this out.
For those who have struggled it needs to be something like this


<setting name="MainConfigBackup" serializeAs="String">
<value>Backing up the configuration</value>
</setting>
<setting name="OnlineAndReady" serializeAs="String">
<value>I am online and ready sir<setting name="LoadingInteface" serializeAs="String">
<value>[RunAsShell("C:\Program Files\Rainmeter\rainmeter","Initializing Graphical Interface","Engaging headsup display","Response on fail")]</value>
</setting>
</value>
</setting>
<setting name="LoadingAudioVideoFiles" serializeAs="String">
<value>Gathering audio and video files</value>
</setting>


Many thanks zunair
Regards
Dan

Zunair
Site Admin
Posts: 2413
Joined: January 11th, 2014, 12:29 am

Re: Loading Rainmeter and skins only when JARVIS is online

Postby Zunair » October 25th, 2018, 7:33 am

thanks for the ping back.

let us know if you need any further assistance.

thanks

Sent from my SM-G950U using Tapatalk


Return to “Scripting”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests