Recent Update Issues

Let us know your ideas or something you would like to add to the new version...
Zunair
Site Admin
Posts: 2413
Joined: January 11th, 2014, 12:29 am

Re: Recent Update Issues

Postby Zunair » March 21st, 2016, 3:16 pm

make sure you have win 7 sp1 installed
else try doing a clean install.
Uninstall LINKS
hit win+r
type %appdata%\..\Local\Apps
Rename 2.0 folder
Install LINKS

markblade
LINKED
Posts: 145
Joined: May 14th, 2014, 10:16 pm

Re: Recent Update Issues

Postby markblade » March 21st, 2016, 9:46 pm

I've done Clean install, still has error msg "Zunair".

markblade
LINKED
Posts: 145
Joined: May 14th, 2014, 10:16 pm

Re: Recent Update Issues

Postby markblade » March 21st, 2016, 9:56 pm

error msg, still has error msg after clean install
Attachments
adasdasd.jpg
adasdasd.jpg (66.71 KiB) Viewed 1678 times

Zunair
Site Admin
Posts: 2413
Joined: January 11th, 2014, 12:29 am

Re: Recent Update Issues

Postby Zunair » March 22nd, 2016, 7:41 am

when does this error occurs?
have you tried renaming %Appdata%\LINKS folder to LINKS_old?

markblade
LINKED
Posts: 145
Joined: May 14th, 2014, 10:16 pm

Re: Recent Update Issues

Postby markblade » March 23rd, 2016, 5:30 am

the error occurs when its load after i click the LINKS - Mark II, error massage

markblade
LINKED
Posts: 145
Joined: May 14th, 2014, 10:16 pm

Re: Recent Update Issues

Postby markblade » March 23rd, 2016, 5:33 am

have you tried renaming %Appdata%\LINKS folder to LINKS_old

i have try change or remain the folder LINK to LINKS_old, still not working

Zunair
Site Admin
Posts: 2413
Joined: January 11th, 2014, 12:29 am

Re: Recent Update Issues

Postby Zunair » March 24th, 2016, 7:13 am

Is ur AV killing it?

Sent from my SGH-T889 using Tapatalk

markblade
LINKED
Posts: 145
Joined: May 14th, 2014, 10:16 pm

Re: Recent Update Issues

Postby markblade » March 24th, 2016, 8:41 am

what do you mean AV killing it

markblade
LINKED
Posts: 145
Joined: May 14th, 2014, 10:16 pm

Re: Recent Update Issues

Postby markblade » March 24th, 2016, 9:01 am

am i correct AV means Anti Virus, i even try disabling the AV still the same

markblade
LINKED
Posts: 145
Joined: May 14th, 2014, 10:16 pm

Re: Recent Update Issues

Postby markblade » March 24th, 2016, 9:08 am

now i try un-install the antivirus still has error message


Return to “Feature Request”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests