Links Looping

Report un-reproducible/random errors for Mark II here.
Forum rules
If you CAN reproduce the error please see the rules on this thread for quicker response.

Please see the Troubleshooting guide on our wiki.
Frequently Asked Questions can be found here.

Try to include all relevant details such as:
    0. Perform normal troubleshooting steps*
    1. Steps to reproduce the issue
    2. Expected results
    3. Actual results
    4. Operating System
    5. Default Language


*Troubleshooting Steps
    Restart App
    Look for error again
    Shutdown Machine, unplug power cord, hit power button, wait 30 sec, plug power back, hit power button
    Start App again
    Look for error again
    Uninstall the software, then reinstall it
    Look for error again
    Search the forum for similar error
    Report if error is reproducible


Thank you for the feedback. Please note that we may PM you to follow-up with you regarding your issue.


**If you get an error about object not set to an instance of an object....
Go to control panel and find the speech recognition section
Open it up and press start speech recognition.
Run through all of that, then when the recognizer opens, close it.
Open up jarvis and see is this helps.
allalone747
LINKED
Posts: 146
Joined: August 28th, 2014, 4:04 am

Links Looping

Postby allalone747 » May 25th, 2017, 8:22 am

Hi all, i notice that when a command is given ,then Links will execute the same command several times an example , i use one of the default command open windows explorer, Links will repeat this command many times i had it repeating and loading around 8 times , and it does not respond to any command while the looping :|

Gaurav
EGG
Posts: 21
Joined: February 11th, 2017, 4:58 am

Re: Links Looping

Postby Gaurav » May 25th, 2017, 10:43 pm

Adjust your micro phone level


Sent from my Panasonic P55 Novo using Tapatalk


Return to “Mark III [Errors]”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest