J.A.R.V.I.S Screen Flip Animation

For all your scripting needs. You can share bat/cmd/js/vba files here.
nikolamiljus
EGG
Posts: 14
Joined: June 13th, 2015, 6:37 pm

Re: J.A.R.V.I.S Screen Flip Animation

Postby nikolamiljus » June 23rd, 2015, 8:33 am

i tried and it doesnt work. i writed shell command like : 'jarvis go to sleep mode' and it doesnt work i tried more commands and it doesnt work + i have problem with deleting those commands for some rason i delete them but they are not really deleted . I click on update when i delete those commands and still nothing .

Sidewinder
TADPOLE
Posts: 41
Joined: June 20th, 2015, 5:40 pm

Re: J.A.R.V.I.S Screen Flip Animation

Postby Sidewinder » June 24th, 2015, 3:26 am

How would I disable Mouse Movement to turn screen on.

User avatar
Drift King
Site Admin
Posts: 261
Joined: May 28th, 2014, 3:31 am
Location: Kolkata, India
Contact:

Re: J.A.R.V.I.S Screen Flip Animation

Postby Drift King » June 25th, 2015, 11:16 pm

xxbryantd wrote:How would I disable Mouse Movement to turn screen on.

There's no option to disable this.
I should have added the option in the settings. :?
Ok. may be in next release. :)

chacho_2me
TADPOLE
Posts: 46
Joined: June 27th, 2015, 10:55 am

Re: J.A.R.V.I.S Screen Flip Animation

Postby chacho_2me » June 27th, 2015, 10:58 am

hi sir, i would like to ask regarding the settings window pop up..regarding to turn screen off after animation.. will it always open ? or after donate..it will only pop up when i say change settings?

User avatar
Drift King
Site Admin
Posts: 261
Joined: May 28th, 2014, 3:31 am
Location: Kolkata, India
Contact:

Re: J.A.R.V.I.S Screen Flip Animation

Postby Drift King » June 27th, 2015, 1:23 pm

The settings shouldn't always open. It's set up for pop-up the 1st time you run the program to get if user wants to turn screen off after animation or not. once you set that. it'll only apear when you say change settings

chacho_2me
TADPOLE
Posts: 46
Joined: June 27th, 2015, 10:55 am

Re: J.A.R.V.I.S Screen Flip Animation

Postby chacho_2me » June 27th, 2015, 1:47 pm

mine still does pop up.maybe try after a restart then..

man.your apps are amazing!

User avatar
Drift King
Site Admin
Posts: 261
Joined: May 28th, 2014, 3:31 am
Location: Kolkata, India
Contact:

Re: J.A.R.V.I.S Screen Flip Animation

Postby Drift King » June 28th, 2015, 6:08 am

chacho_2me wrote:mine still does pop up.maybe try after a restart then..

man.your apps are amazing!

Thanks a lot. and here's a heads up....
If it still pops up, then do these steps:
1. go to C:\Users\UserName\Appdata\Local\DK's Soft\
2. there should be a folder with the "black_screen_animation" prefix. Open that and the "3.0.0.23" folder inside.
3. Inside you'll find a file called User.XML. Open it in notepad and find a Setting called "First_Run" and change it's value to False.

Here's a screenshot : Image

chacho_2me
TADPOLE
Posts: 46
Joined: June 27th, 2015, 10:55 am

Re: J.A.R.V.I.S Screen Flip Animation

Postby chacho_2me » June 28th, 2015, 12:04 pm

thank you sir..havent changed it..but now looks like all is ok.superb job sir DK

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Taikanao
EGG
Posts: 2
Joined: July 11th, 2015, 10:20 pm

Re: J.A.R.V.I.S Screen Flip Animation

Postby Taikanao » July 12th, 2015, 12:31 am

When I say Jarvis wake up, he says "No." but wakes up anyways... whats with that? :?:

User avatar
Drift King
Site Admin
Posts: 261
Joined: May 28th, 2014, 3:31 am
Location: Kolkata, India
Contact:

Re: J.A.R.V.I.S Screen Flip Animation

Postby Drift King » July 12th, 2015, 11:55 am

Taikanao wrote:When I say Jarvis wake up, he says "No." but wakes up anyways... whats with that? :?:

the screen flip animation has it's own speech recognition engine apart from jarvis. your command is making double effects on both screen flip and jarvis main program. check if there's any similar command inside jarvis and change that.


Return to “Scripting”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest