Search found 264 matches

by Drift King
July 22nd, 2014, 12:16 pm
Forum: General
Topic: New Update not Downloading (solved)
Replies: 3
Views: 783

New Update not Downloading (solved)

New Update Not Downloading. When I try to download the new update it fails in the middle of download. I've uploaded the error report as txt file here: https://www.copy.com/s/ha8NvYJRpcid/downloaderror.txt Please give me a solution. My internet is a bit slow. may be that's why this is happening. But ...
by Drift King
July 22nd, 2014, 11:04 am
Forum: Jarvis Usage
Topic: J.A.R.V.I.S System Hardware Support
Replies: 32
Views: 7195

J.A.R.V.I.S System Hardware Support

So, I was thinking about Home Automation systems and realized that in current condition of J.A.R.V.I.S iT'S A waste of time to think about this. Then Suddenly I got an Idea of Using NirCMD along with J.A.R.V.I.S to give him some hardware support of the system the user is using. And I was working on ...
by Drift King
May 29th, 2014, 3:29 am
Forum: Mark II [Errors]
Topic: E-main service not working.
Replies: 3
Views: 554

Re: E-main service not working.

Ok. Alright. I thought so. But as they gave a "warning" splash screen in not supported features, so I guesed may be it's a bug. anyway, waiting for the next release. I'm currently working on the refinements of A.L.I.C.E. bot's AIMLs to make them compatable with JARVIS. Lets see how far we ...
by Drift King
May 29th, 2014, 3:03 am
Forum: Mark II [Errors]
Topic: E-main service not working.
Replies: 3
Views: 554

E-main service not working.

I've set my email username and password in the settings, but Mark II is not getting emails for me. when I'm saying to "check for new emails", it is showing a login form. after I fill up username and password again in that form and click "Access", nothing happens. For the record, ...

Go to advanced search