Search found 2420 matches

by Zunair
February 10th, 2019, 9:10 pm
Forum: Mark III [Error Reporting]
Topic: Mark III
Replies: 3
Views: 696

Re: Mark III

let me extend the trial time... lets hope it works ;)


Sent from my SM-G950U using Tapatalk
by Zunair
February 10th, 2019, 9:08 pm
Forum: Mark III [Errors]
Topic: JARVIS MARKIII Error
Replies: 10
Views: 1876

Re: JARVIS MARKIII Error

the flyout menu isnt opening?

Sent from my SM-G950U using Tapatalk
by Zunair
February 10th, 2019, 9:07 pm
Forum: Mark III [Errors]
Topic: "failed to access Internet"
Replies: 7
Views: 1491

Re: "failed to access Internet"

... sorry to disappoint..
internet issue might be coming because old yahoo weather api doesnt work anymore.

didnt had time to look into flyout menu...



Sent from my SM-G950U using Tapatalk
by Zunair
January 20th, 2019, 6:44 am
Forum: Feature Request
Topic: Multiple command system customizations and reset default confidence
Replies: 2
Views: 658

Re: Multiple command system customizations and reset default confidence

Not sure where the team is with the website...
by Zunair
January 20th, 2019, 6:43 am
Forum: Feature Request
Topic: Multiple command system customizations and reset default confidence
Replies: 2
Views: 658

Re: Multiple command system customizations and reset default confidence

Thanks for the feed back.. There is always place for improvement... Multi selection delete should be easy to implement. Multiple actions from different categories is basically a feature. Confidence level depends on how much training windows speech had, the microphone, bg noise, and pronunciation, wh...
by Zunair
January 20th, 2019, 6:19 am
Forum: General
Topic: Bing websearch
Replies: 6
Views: 1522

Re: Bing websearch

:D
by Zunair
January 20th, 2019, 6:16 am
Forum: Mark III [Error Reporting]
Topic: Flyout menu disappear
Replies: 5
Views: 1092

Re: Flyout menu disappear

What resolutions your monitors are set to? How big are they?
We will test the startup option... we didn't test that enough.

Thanks
by Zunair
January 20th, 2019, 6:03 am
Forum: Mark III [Errors]
Topic: Can't connect to webserver
Replies: 7
Views: 1713

Re: Can't connect to webserver

Nop.. server working yet?

Go to advanced search